Donationer

 

SI Banjul Klubbens 30 års fødselsdag blev fejret i landsbyen Kabekel med overrækkelse af donationen på 25.000 kr. til vandprojektet i landsbyen samt med plantning af et appelsintræ af præsidenten Aminatta og Ulla Krogh fra SI Silkeborg

Donation på 25.000 kr. bliver overrakt til sundhedsklinikken
i landsbyen Sambyan i Gambia

  

Faridah Nabuuma og hendes underviser på
SOSU-skolen Anni Gerdsen i anledning
af
modtagelse af legat på 4.000 kr. til bøger
under hendes uddannelse

Soroptimist International Silkeborg donerer hvert år beløb til lokale og internationale formål, og det sker uden nogen som helst form for administration fra vores side.
På det lokale plan er det naturligvis nemt at videregive donationerne til de forskellige formål, og det er det også i andre lande, for vi er en del af organisation med klubber i over 130 lande, fordelt på alle kontinenter. Derfor kan vi samarbejde med de lokale soroptimistklubber, hvor i verden der der er behov og hjælpen gives. Klubberne kan dels modtage pengene fra os og dels definere behovene for støtte samt påse, at projekterne gennemføres og efterfølgende fungerer efter hensigten.
 
Alle vore donationer er frembragt ved frivilligt og ulønnet indsats. Vi holder bagagerumsmarkeder, gør byen ren, gennemfører modeshows, blomsterarrangementer og kirkekoncerter, og vi producerer i forskellige sammenhænge kaffe, hjemmebag, syltetøj, saft og mad medhenblik på at skaffe midler til vores projekter. 
Vi donerer også tid, som i mange sammenhænge synes at være en mangelvare. Vi yder sprogtræning til den lokale sprogskoles elever, vi er mentorer for kvinder og piger med behov for støtte, vi støtter flygtningefamilier med at blive integreret i vores lokalsamfund og kvinder fra Krisecentret i at etablere et nyt netværk. 

Klubben støtter også andre humanitære organisationer, som indsamlere ved de store landsindsamlinger.